top of page
Work Station

1vh3 periode 3: spelbord O&O

 Murat Yilmaz

Home: Welkom

Het proces

Ideeën: Ideeën te verzinnen wat me lukte en ik wouw dat me teamgenote het ook deden, maar dat deden ze niet. Ze kwamen met smoesjes van ik ga nog denken en zo ging er een half uur voorbij en hadden niks. Meestal wanneer ik iemand belde nam de gene niet op en je kon er niks aan doen, want ze waren thuis. 

De repl: Ik maakte de repl en niemand hielp van me stamgroepje. dat maakt ik alleen. Ik dacht eerst dat je een uitleg moest vertellen over over O&O, maar dat was niet de geval en daarvoor had ik heel veel tijd verspilt. Het moest over je spel gaan wat me lukte, maar ik had geen tijd meer. Daarom was heel veel spellingfouten of dingen die niet klopte. Maar het was niet mijn schuld, wanneer ik zei ga me helpen zei de ze:'wat moet ik doen dan' dan zij ik wat ze moesten doen, maar ze zijden ik begrijp niet en ze gingen veder met gamen en niet luisteren.

Vragen en regels: Ik zei maak regels. Zij maakte in een les vijf regels of zinnen wat super weinig is. De probleem niet dat ze de vragen in een uur niet kunnen, maar besteden er 5 minuten er in om dat te doen. ik maakte vragen en dan corrigeerde ik me zelf wat ook lang duurden, maar tenmiste deed ik wat. En wat Viggo, Jilles en Finn maakte is niks vergeleken met mijn dingen wat ik deed. 

Het proces wat me maakten:

Murat: ik deed het meest en corigeerde me in alles in de repl, vragen en enzovoort wat me veel tijd koste. Maar de meest tijd ging weg door Jilles, Viggo en Finn te stimuleren. Wat echt een beetje lukte, maar er ging heel veel tijd weg aan dit soort dingen, Bijvoorbeeld Ik ga naar Finn maak dit hij zegt oké, maar hij deed niet of niet sirius dat het snel voorbij is. 

Viggo: Gamen tot de laaste 2 weken van presentatie.

Finn:Gamen tot de laaste 2 weken van presentatie.

Jilles:Gamen tot de laaste 2 weken van presentatie.

De laatste 2 weken deden ze iets toch werkte ik meer. 

Design
Love Poster
Typography

Grafisch ontwerp

Trek de aandacht

Ontwerp afbeelding

Haal meer klanten binnen

Typografie design

Stimuleer jouw merk

Home: Mijn expertise

wat hebben we gemaakt?

  1. Een spelbord(corigerend) samen

  2. Repl (corgeerind)Murat

  3. Vragen(corigerend)Murat

  4. tijdbalk(slecht)Finn

  5. pionnen( normaal) jilles en Viggo

Home: Contact
bottom of page